Kam všude se stropní kazety hodí?

Stropní kazety můžete znát třeba ze zámků, tehdy ovšem vypadaly úplně jinak než dnes, ale už tenkrát dělaly velkou parádu. Dnešní stropní kazety jsou vyráběny povětšinou z polystyrenu a existuje celá řada vzorů i barev. Díky široké škále výběru se tedy hodí v podstatě do každé domácnosti. Jejich instalace není náročná a můžete díky nim vytvořit vlastní, originální interiér, který vám budou všichni závidět.

Kam všude se stropní kazety hodí?

Jak již bylo řečeno, kazetové stropní podhledy se hodí vlastně do každého interiéru. Už jen proto, že můžete použít kazety bez vzorku. Pokud jste ovšem kreativnější a bohatší strop se do vašeho interiéru hodí, můžete s kazetami přímo kouzlit! Nejde jen o to vybrat správný vzor, ale můžete je i kombinovat a také čarovat s barvami. Kazety můžete pořídit buď už přímo barevné barevné polystyrenové kazety Lotobox.eu nebo jen bílé.

  • Můžete jimi zakrýt nepěkný strop, který tím pádem nebudete muset vyrovnávat, ani nijak speciálně řešit, což vám ušetří čas i peníze.
  • Tímto způsobem lze snížit výšku stropu, což může místnost jednak zútulnit a jednak tím upravíte i akustiku celého prostoru.
  • Instalace je snadná a cena nepříliš vysoká.
  • Dobře se do takového stropu instaluje osvětlení, a to nejen lustr, protože do kazet se pro něj snadno vyřízne otvor, ale je možno tam nainstalovat i LED osvětlení.
  • Pod kazety se snadno skryjí veškeré elektrické rozvody, což je výhodné v tom, že nejsou vidět, ale navíc se dá strop kdykoliv rozebrat a snadno se k nim tedy dostanete, pokud budete potřebovat něco změnit.
  • Polystyrenové stropní kazety se snadno udržují a jsou i mechanicky odolné.

 

 Barva_Zelené jablko2

1.10.2020  zdroj: zahraniční net